Φιλοσοφία μας

KOZA Sports KOZA Sports ©kozasports.gr

Η εταιρεία KOZA Sports αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων με πολυετή εμπειρία στο χώρο του αθλητισμού.

Δημιουργήσαμε ένα Club tennis - Ping pong, το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για όλους.

Στις ιδανικές ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α., διαθέτουμε τα γήπεδα του Club για εκμάθηση, πρωταθλητισμό ή ψυχαγωγία και όλα αυτά με τιμές ασυναγώνιστες.

Τα μέλη της προπονητικής ομάδας, είναι πρώην πρωταθλητές με μεγάλες εμπειρίες σε διεθνή τουρνουά.  Με άριστο επαγγελματισμό παρέχουν τις ανώτερες δυνατές υπηρεσίες για την άριστη τεχνική κατάρτιση κινήσεων σε ερασιτεχικό και πρωταθλητικό επίπεδο.

Το τένις προσφέρει άριστη αθλητική αγωγή στα παιδιά σας καθώς και ιδανικό τρόπο διαφυγής από την καθημερινή σχολική φόρτιση. Νοιαζόμαζτε να διαμορφώσουμε νέους με ψυχοσωματική ισορροπία, δυναμισμό και αθλητική συνείδηση.

Σε έναν κλιματιζόμενο χώρο 500 τ.μ., με πρωτοποριακό και μοντέρνο σχεδιασμό δημιουργήσαμε την αίθουσα του ΚΟΖΑ Sports Ping Pong HALL. Αποτελεί την ιδανική επιλογή να χαλαρώσετε ή να εκτονωθείτε, μετά από μια κουραστική μέρα στο γραφείο. Αποτελεί στέκι (τόπο) συνάντησης φίλων που θέλουν να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν σε ένα ευχάριστο, δροσερό και φιλόξενο περιβάλλον, ακούγοντας μουσική και παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα.

Φιλοδοξούμε με τη δική σας συμβολή το KOZA Sports να γίνει τόπος συνάντησης ανθρώπων όλων των ηλικιών και επιπέδων ικανοτήτων και να αποτελέσουμε όλοι μαζί μια ομάδα συνεχώς αυξανόμενη, με δυναμισμό, ποιότητα, όραμα, αγάπη για τον αθλητισμό και ανοιχτούς ορίζοντες.

Διαβάστηκε 4200 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Γιατί τένις; »